mental-coaching,kognitiv-coaching,kognitiv-terapi,life-coach,life-coaching,lifecoach,lifecoaching,mentalcoaching,vanecoach,ændre-vaner,adfærdsændring,ændre-adfærd,tankemønstre,adfærdsmønstre,personlig-coach,personlig-coaching,psykolog,psykoterapi,psykoterapeut,terapeut,motivationscoach,motivation-coach

mental-coaching,kognitiv-coaching,kognitiv-terapi,life-coach,life-coaching,lifecoach,lifecoaching,mentalcoaching,vanecoach,ændre-vaner,adfærdsændring,ændre-adfærd,tankemønstre,adfærdsmønstre,personlig-coach,personlig-coaching,psykolog,psykoterapi,psykoterapeut,terapeut,motivationscoach,motivation-coach  Introtilbud

Jeg tilbyder altid en 20 minutters afklarende samtale på telefon eller Skype. Dette giver dig mulighed for at vurdere, om coaching er det rigtige valg for dig, og det giver mig mulighed for at vurdere, om jeg kan hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at aftale et tidspunkt for en sådan samtale. Er du allerede afklaret om, at du vil igang med et coachingforløb, kan du naturligvis også bestille din første rigtige coachingsession med det samme.

Priser

Privat-sessioner:

Pris pr. time: Kr. 750,- inkl. moms.

Telefon/Skype-session: Kr. 600,-/time inkl. moms.

Rabatmuligheder:

Klippekort på 5 timers forudbetaling = 5 % rabat
Klippekort på 10 timers forudbetaling = 10 % rabat
Klippekort på 15 timers forudbetaling = 15 % rabat

Hvis du starter med at bestille 1 session, og derefter vælger et klippekort, reguleres prisen, så du opnår den rabatfordel, der også er på klippekortene.

Ekstra forberedelse: Tid til ekstra forberedelse, så som gennemlæsning af materialer, research etc., på særskilt opfordring fra klienten, afregnes med kr. 450,-/time inkl. moms.

Du kan læse om betalingsmuligheder og -vilkår her »


Erhvervs-sessioner:

Pris pr. time: Kr. 950,- ekskl. moms.

Rabatmuligheder:
Klippekort på 10 timers forudbetaling = 10 % rabat
Klippekort på 15 timers forudbetaling = 15 % rabat

Klippekort kan anvendes af flere medarbejdere (er gældende for hele virksomheden) og behøver dermed ikke at være bundet til en enkelt person.

Ekstra forberedelse: Tid til ekstra forberedelse, så som gennemlæsning af materialer, research etc., på særskilt opfordring fra klienten/kunden, afregnes med kr. 650,-/time ekskl. moms.

Betaling foregår pr. faktura. Se gældende betalingsbetingelser her »


Foredrag:

  • 90 minutters Powertalk om motivation og realisering af mål: Kr. 6.900,- *


Workshops:

  • Halvdags-session op til 20 personer (ca. 3 - 4 timer): Kr. 7.900,-  (ekskl. moms) *
  • Heldags-session op til 20 personer (ca. 7 - 8 timer): Kr. 12.900,-  (ekskl. moms) *

Priserne dækker rimelig forberedelse og tilrettelæggelse samt gennemførelse. Ved flere end 20 personer aftales nærmere.

Ved transport ud over 100 km tillægges transportomkostninger på kr. 4,50/km.

Kontakt mig ganske uforpligtende for at aftale et møde eller for at høre mere.

Har du brug for intensiv coaching eller personlig sparring?

Som erfaren personlig Coach kan jeg give dig effektiv og fokuseret hjælp til at skabe lige præcis de forandringer og realisere de mål, du virkelig ønsker.

Coaching, hvad end det er en enkelt session eller et længere forløb, handler altid kun om dig og dit mål, og fokus er alene på dig og dit behov for hjælp. Det er på denne måde en unik mulighed for at få målrettet og dedikeret hjælp og sparring i forhold til dit mål eller dit ønske om forandring.

Bestil tid

Hvis du ønsker at aftale tid for en coaching-session, eller blot vil høre mere om Coaching-forløb, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen, så vender jeg straks tilbage til dig.

MIND YOU

Kom med på mit nyhedsfeed - så får du direkte besked om særlige tilbud, arrangementer og spændende nyheder - før alle andre.