mental-coaching,kognitiv-coaching,kognitiv-terapi,life-coach,life-coaching,lifecoach,lifecoaching,mentalcoaching,vanecoach,ændre-vaner,adfærdsændring,ændre-adfærd,tankemønstre,adfærdsmønstre,personlig-coach,personlig-coaching,psykolog,psykoterapi,psykoterapeut,terapeut,motivationscoach,motivation-coach

Om MINDCODE

MINDCODE er en coachingvirksomhed drevet af Morten Bracker. Som Kognitiv Coach er jeg specialiseret i at hjælpe mennesker og organisationer med at skabe ønskede forandringer samt med at realisere ønskede mål og drømme. Jeg arbejder med kognitiv psykologi samt effektive og veldokumenterede Coachingværktøjer - en kombination, der skaber særdeles gode og varige resultater.

Jeg holder endvidere foredrag (Powertalks) om motivation og realisering af mål samt udbyder Workshops for både privatepersoner og organisationer.

Din sikkerhed for kvalitet

Jeg arbejder ud fra et veldefineret og grundlæggende sæt etiske regler og værdier, der udgør selve fundamentet for min virksomhed. Jeg følger herudover de både professionelle og etiske grundregler defineret af ICF (International Coach Federation), som er det internationale kvalitetsstempel.

Jeg er uddannet cand.comm.psyk. med specialisering i kognitiv psykologi og kommunikation samt uddannet og certificeret professionel Kognitiv Coach. Jeg har mere end 15 års erfaring i kognitiv coaching af både enkeltpersoner og grupper. 

mental-coaching,kognitiv-coaching,kognitiv-terapi,life-coach,life-coaching,lifecoach,lifecoaching,mentalcoaching,vanecoach,ændre-vaner,adfærdsændring,ændre-adfærd,tankemønstre,adfærdsmønstre,personlig-coach,personlig-coaching,psykolog,psykoterapi,psykoterapeut,terapeut,motivationscoach,motivation-coach  Se referencer »

Jeg er herudover stifter og udvikler af en af landets førende coachinguddannelser og har undervist og trænet nye coaches gennem en årrække både som lærer, som instruktør og som coachtrainer.

Jeg har afholdt en række stresskurser, konfliktseminarer samt holdt en lang række foredrag om motivation og personlig udvikling.
mental-coaching,kognitiv-coaching,kognitiv-terapi,life-coach,life-coaching,lifecoach,lifecoaching,mentalcoaching,vanecoach,ændre-vaner,adfærdsændring,ændre-adfærd,tankemønstre,adfærdsmønstre,personlig-coach,personlig-coaching,psykolog,psykoterapi,psykoterapeut,terapeut,motivationscoach,motivation-coach
Jeg er uddannet og certificeret Kognitiv Coach samt kandidat (Master) i kommunikation og kognitiv psykologi. Jeg har mere end tusinde coachingsessioner bag mig og har hjulpet hundredvis af mennesker og organisationer inden for mentale forandringsprocesser, motivation, ændring af adfærds- og tankemønstre samt med at realisere de vigtigste mål.

Har du brug for intensiv coaching eller personlig sparring?

Som erfaren personlig Coach kan jeg give dig effektiv og fokuseret hjælp til at skabe lige præcis de forandringer og realisere de mål, du virkelig ønsker.

Coaching, hvad end det er en enkelt session eller et længere forløb, handler altid kun om dig og dit mål, og fokus er alene på dig og dit behov for hjælp. Det er på denne måde en unik mulighed for at få målrettet og dedikeret hjælp og sparring i forhold til dit mål eller dit ønske om forandring.

Bestil tid

Hvis du ønsker at aftale tid for en coaching-session, eller blot vil høre mere om Coaching-forløb, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen, så vender jeg straks tilbage til dig.

MIND YOU

Kom med på mit nyhedsfeed - så får du direkte besked om særlige tilbud, arrangementer og spændende nyheder - før alle andre.