mental-coaching,kognitiv-coaching,kognitiv-terapi,life-coach,life-coaching,lifecoach,lifecoaching,mentalcoaching,vanecoach,ændre-vaner,adfærdsændring,ændre-adfærd,tankemønstre,adfærdsmønstre,personlig-coach,personlig-coaching,psykolog,psykoterapi,psykoterapeut,terapeut,motivationscoach,motivation-coach

Kontakt

Du kan kontakte mig ved at ringe, sende en mail eller via formularen nedenfor. Jeg vil herefter vende tilbage til dig snarest muligt. Jeg besvarer henvendelser mandag - fredag inden for normal kontortid.

e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Coaching-sessioner kan foregå på tre måder:

  • Via telefon eller Skype. Her er der rabat at hente. Se Priser
  • Hos dig (hvis du bor i Københavns-området)
  • På kontoradressen: Hvidehus, Valbygårdsvej 64A, 2500 Valby (bemærk at denne adresse ikke er til postforsendelser)

Kontaktformular

Felter med * er obligatoriske

Har du brug for intensiv coaching eller personlig sparring?

Som erfaren personlig Coach kan jeg give dig effektiv og fokuseret hjælp til at skabe lige præcis de forandringer og realisere de mål, du virkelig ønsker.

Coaching, hvad end det er en enkelt session eller et længere forløb, handler altid kun om dig og dit mål, og fokus er alene på dig og dit behov for hjælp. Det er på denne måde en unik mulighed for at få målrettet og dedikeret hjælp og sparring i forhold til dit mål eller dit ønske om forandring.

MIND YOU

Kom med på mit nyhedsfeed - så får du direkte besked om særlige tilbud, arrangementer og spændende nyheder - før alle andre.