mental-coaching,kognitiv-coaching,kognitiv-terapi,life-coach,life-coaching,lifecoach,lifecoaching,mentalcoaching,vanecoach,ændre-vaner,adfærdsændring,ændre-adfærd,tankemønstre,adfærdsmønstre,personlig-coach,personlig-coaching,psykolog,psykoterapi,psykoterapeut,terapeut,motivationscoach,motivation-coach

Etik og værdier

Som professionel Mental Coach er grundlaget og etikken for samarbejdet væsentligt. Læs her om de værdier og etiske grundprincipper, jeg arbejder ud fra:

Troværdighed og tryghed

En af mine vigtigste værdier i virket som Kognitiv Coach er troværdighed og mit ønske om at sikre jer tryghed ved, at vi når de resultater, vi sammen aftaler. Derfor er det ufravigeligt sådan, at hvis det i et forløb (oftest ud fra første møde) vurderes, at jeg ikke kan hjælpe dig, vil du blive anbefalet at standse forløbet. Jeg indleder og fortsætter kun et forløb, hvis jeg ved, jeg kan hjælpe.

Jeg følgerer de både professionelle og etiske grundregler defineret af ICF (International Coach Federation), som er det internationale kvalitetsstempel.


Tavshedspligt

Som coach har jeg 100% tavshedspligt. Alt hvad der siges og gøres i vores samarbejde er fortroligt.

Realisme

De mål vi samarbejder om skal være realistiske. Alt er ikke muligt, og det giver ingen mening at være naive. At sætte sig et mål, som ikke på nogen måde kan realiseres er spild af liv, penge og ressourcer. Med andre ord: Jeg arbejder altid med realisme, konsekvens-bevidsthed og alternativer som rygraden i min coaching og rådgivning.

Partnerskabet

Som din personlige coach og rådgiver oplever og praktiserer jeg min coaching som et ligeværdigt partnerskab, hvor vi begge bidrager til processen til gavn for din målopfyldelse. I det partnerskab er ærlighed og tillid helt afgørende - begge veje.

Commitment og motivation

Tanker, der ikke resulterer i handling, forbliver en drøm. Du må derfor forvente og ønske forandring og løsning. Hvis ikke motivationen er tilstede skabes ingen forandring. Du kan derfor også forvente, at såfremt din motivation er for lav, vil jeg afbryde eller udsætte forløbet eller ændre fokus, så det i stedet er selve motivationen, der bliver tema for forløbet.

Har du brug for intensiv coaching eller personlig sparring?

Som erfaren personlig Coach kan jeg give dig effektiv og fokuseret hjælp til at skabe lige præcis de forandringer og realisere de mål, du virkelig ønsker.

Coaching, hvad end det er en enkelt session eller et længere forløb, handler altid kun om dig og dit mål, og fokus er alene på dig og dit behov for hjælp. Det er på denne måde en unik mulighed for at få målrettet og dedikeret hjælp og sparring i forhold til dit mål eller dit ønske om forandring.

Bestil tid

Hvis du ønsker at aftale tid for en coaching-session, eller blot vil høre mere om Coaching-forløb, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen, så vender jeg straks tilbage til dig.

MIND YOU

Kom med på mit nyhedsfeed - så får du direkte besked om særlige tilbud, arrangementer og spændende nyheder - før alle andre.